Voedingscoaching

Orthomoleculaire voedingscoaching:

Gezonde voeding is niet alleen belangrijk voor onze fysieke gezondheid, maar ook van groot belang voor onze mindset!

VOEDINGSCOACHING

Wil je een kilootje kwijt, gezonder gaan eten, je sportprestaties verbeteren, meer energie, je lichaam bikini-proof maken, bepaalde patronen doorbreken of van je suikerverslaving af geraken…? 

Ik geef je de juiste tools en help je jouw doelen te bereiken. Geen streng (crash) dieet, maar met een haalbaar en persoonlijk schema zet ik je op de goede weg!

In dit traject starten we met een uitgebreide intake en komt dit aan bod:

  • we bespreken we je eet- en leefgewoonten en je eetdagboek
  • we bespreken je klachten en doelen
  • we bespreken een recente bloedanalyse
  • we bespreken eventuele tekorten in vitamines en mineralen, hormonaal onevenwicht, allergie, uitputting, …
  • Je krijgt persoonlijk eet- en beweegadvies, een eetschema, advies naar suppletie gebruik. Na 3-4 weken koppelen we terug en volgt een eerste opvolggesprek.

Heel veel mensen hebben last van kwaaltjes, van opgeblazen gevoel tot huiduitslag, blijvende vermoeidheid tot (licht) overgewicht. Een allergie of intolerantie hebben is van deze tijd, niet wakker geraken zonder een koffie helaas ook. Het lijken allemaal kleine onschuldige kwaaltjes en ze zijn op zich niet levensbedreigend, maar ze hebben wel een groot effect op de kwaliteit van ons leven.

Ik wil mensen bewust maken dat een aanpassing in levenswijze ook voor een verandering in levenskwaliteit kan zorgen. Hierbij baseer ik me op de principes van de orthomoleculaire gezondheidsleer volgens de kpni en hormoontraining.

Voeding krijgt een belangrijke plaats in een orthomoleculaire behandeling en wordt gezien als een sterk middel tegen ziekte, vermoeidheid en andere klachten.

Meer info over de manier waarop ik werk?